Millionep Quiz Questions & Answers

Megadimension Neptunia VII Millionep Quiz Questions & Answers

Planeptune (Neptune & Nepgear) Questions & Answers

  • Question #1: What is the name that Neptune’s been calling herself lately?
    Answer: A – Protagonist of Protagonists
    Reward: Real Angel Wings x 3
  • Question #2: What color are Neptune’s shoelaces?
    Answer: A – Light Blue
    Reward: CPU Chips x 16
  • Question #3: What shape are the designs on Purple Heart’s sides?
    Answer: B – Crosses
    Reward: Gamindustri Chocolate x 16

Lastation (Noire & Uni) Questions & Answers

  • Question #1: What color are my eyes when I transform?
    Answer: A – Bluish Green
    Reward: Eject Button x 30
  • Question #2: Who’s chest gets smaller when they transform?
    Answer: C – Uni
    Reward: P. SP Charger 2 x 3
  • Question #3: What color are my garter belts?
    Answer: B – Blue
    Reward: Healing Bottle x 5

Leanbox (Vert) Questions & Answers

  • Question #1: Who of these have the largest chest?
    Answer: A – Vert
    Reward: CPU Chips x 16
  • Question #2: What is the color of Dogoo Man’s speedo?
    Answer: A – Black
    Reward: Trapezohedron x 1
  • Question #3: What is the color of the edges of the ribbon Vert wears in her hair?
    Answer: C – Yellow
    Reward: Nep Bull EX-II x 1

Lowee (Blanc) Questions & Answers

  • Question #1: What is the color of my skirt hem?
    Answer: C – Brown
    Reward: Hades Bangle x 1
  • Question #2: Where am I wearing a ribbon?
    Answer: A – Right Ankle
    Reward: Gamindustri Chocolate x 16
  • Question #3: Who’s left handed?
    Answer: A – Ram
    Reward: Healing Light x 1

Zero Dimension (Uzume) Questions & Answers

  • Question #1: What color is the triangle attached to Orange Heart’s Chest?
    Answer: A – Grey
    Reward: Youth Bandage x 1
  • Question #2: On which leg of mine can you usually see my black and orange sock?
    Answer: B – Left Leg
    Reward: Time Bangle x 1
  • Question #3: Which way is the swirl on my tie and Megaphone oriented?
    Answer: B – Left Swirl
    Reward: Suspicious Bangle x 1

Heart Dimension (Adult Neptune) Questions & Answers

  • Question #1: What’s the name of my notebook?
    Answer: D – Nep-Note
    Reward: CPU Chips x 32
  • Question #2: Where do I put the holster for my gun?
    Answer: B – Left Thigh
    Reward: Goddess Bangle x 1
  • Question #3: What are the color of my shoelaces?
    Answer: D – You Have No Shoelaces
    Reward: Nep Bull EX-II x 1

Reward: Successfully completing all the questions above with the correct answers yields you 1,000,000 credits.

Neptunia Series | Ethereal Games © 2016 Frontier Theme