Millionep Quiz Questions & Answers

Hyperdimension Neptunia Victory | Nepstation: Millionep Quiz Questions & Answers

Starting in Chapter 2 one of the Nepstation Events that will happen at the start of each new chapter is the next 3 questions in the Millionep Quiz. The Millionep Quiz is designed to test your knowledge of the game and franchise and rewards you with items for correctly answered questions.

If you manage to answer all 27 questions correctly spanning Chapter 2 through Chapter 10 you are awarded 1 Million Credits.

Below is a list of the questions by Chapter and their respective answers. (The reward given for the successful answer is also listed)

Chapter 2

  • Question 1: Which of these is my (Neptune’s) little sister? – Answer: #3 Nepgear – Reward: Healing Grass
  • Question 2: What is needed to become a CPU in this Gamindustri? – Answer: #3 CPU Memory – Reward: INT Booster
  • Question 3: What does Neptune call Plutia? – Answer: #2 Plutie – Reward: Detoxin

Chapter 3

  • Question 1: What is the Brilliant System Noire taught Neptune and Plutia? – Answer: #1 Scout System – Reward: Paralaxin
  • Question 2: What does Noire make her nation’s citizens call her? – Answer: #2 Lady Black Heart – Reward: Nep Bull
  • Question 3: What is the nation Noire established? – Answer: #1 Lastation – Reward: Nep Bull C

Chapter 4

  • Question 1: How did Mister Badd Refer to Blanc as her minister? – Answer: #1 Lady Blanc – Reward: Tuffmil
  • Question 2: When Plutia got lost in Lowee, who was the pretty lady she met? – Answer: #3 Vert – Reward: Anti-Venom
  • Question 3: Of the following, which CPU is the tallest? – Answer: #2 Neptune – Reward: Anti-Paralysis

Chapter 5

  • Question 1: Of the following, which CPU’s personality barely changes in HDD form? – Answer: #2 Nepgear – Reward: Anti-Seal
  • Question 2: What was Nepgear’s role in the previous title, Neptunia mk2? – Answer: #3 Main Character – Reward: Nep Bull SP
  • Question 3: Of the following, what complaint was NOT leveled against Leanbox? – Answer: #3 No Warranty – Reward: Anti-Virus

Chapter 6

  • Question 1: What is Neptune’s favorite food? – Answer: #3 Pudding – Reward: Healing Pod
  • Question 2: Of the following, which child was NOT in Planeptune’s Basilicom? – Answer: #2 Deco – Reward: Life Fragment
  • Question 3: Who is the self-proclaimed idol of the Seven Sages? – Answer: #1 Abnes – Reward: Eject Button

Chapter 7

  • Question 1: Who of the following has the largest breasts? – Answer: #3 Yellow Heart – Reward: P.SP Charger
  • Question 2: What character has the same name in both dimensions? – Answer: #2 Histoire – Reward: Heal Circle
  • Question 3: Based on survey taken in Neptune’s world, who is the most popular CPU? – Answer: #3 Noire – Reward: Heal Drink

Chapter 8

  • Question 1: Who of the following is left-handed? – Answer: #1 Ram – Reward: Super Panacea
  • Question 2: Whose hair grows the most in CPU form? – Answer: #2 Blanc – Reward: AGI Booster Z
  • Question 3: What is the gender of Anonydeath’s heart? – Answer: #2 Pure Maiden- Reward: Energy Fragment

Chapter 9

  • Question 1: When rescuing IF, whose name did she NOT call out? – Answer: #1 Nepgear – Reward: Eject Button
  • Question 2: What does Peashy call Neptune? – Answer: #2 Neptuna – Reward: P.SP Charger
  • Question 3: What does adult IF call Plutia? – Answer: #3 Lady Plutia – Reward: Heal Bottle

Chapter 10

  • Question 1: Who is the character always with Rei and resembles Histoire? – Answer: #2 Croire – Reward: Nep Bull SP
  • Question 2: What nation did Rei Ryghts rule over? – Answer: #1 Tari – Reward: P.SP Charger
  • Question 3: Final Question! What food does Neptune hate!? – Answer: #1 Eggplants – Reward: Nep Bull EX
Neptunia Series | Ethereal Games © 2017 Frontier Theme